درباره نشریه

نشریه پژوهش سیستم های بس ذره ای

نشریه پژوهش سیستم های بس ذره ای یک نشریه علمی است که  به صورت فصل نامه الکترونیکی و چاپی  موضوعات متنوع فیزیک را به صورت مقاله کامل، مقاله کوتاه، نقد مقاله و مقاله مروری به صورت رایگان در دسترس پژوهشگران می گذارد.

موضوعات این نشریه شامل:

فیزیک ماده چگال

فیزیک اتمی مولکولی

ترمودینامیک و مکانیک آماری

فیزیک هسته ای

فیزیک علم مواد

اطلاعات کوانتومی

گرانش و کیهان شناسی

شاخه های میان رشته ای

این نشریه برای دریافت، داوری و چاپ مقاله هیچ هزینه ای دریافت نمی کند و بازنشر اطلاعات در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.

این مجله  تحت مجوز کریتیو کامنز تخصیص 4.0 بین‌المللی می باشد.

این مجله به استناد نامه 89/3/11/49853 مورخ 1389/9/1 از طرف کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور دارای اعتبار علمی- پژوهشی می‌باشد. مجله پژوهش سیستم‌های بس‌ذره‌ای  تا تاریخ  1396/09/12 (از شماره 1 تا شماره13) دو بار در سال منتشر می‌شد.

این مجله در فهرست نشریات علمی پژوهشی معتبر ISC قرار دارد. این اعتبار از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعیین شده است و در آئین‌نامه ارتقای مرتبه علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

دوره تناوب انتشار این مجله به استناد نامه شماره   96/3/18/209158 مورخ 1396/09/12  از دوفصل نامه به فصل نامه تغییر کرد. این مجوز در جلسه کارگروه علوم پایه دفتر کل سیاست گذاری و برنامه ریزی امور  وزارت علوم تحقیقات و فناوری مورخ 1396/07/30 مطرح و مورد موافقت قرار گرفت. مجله پژوهش سیستم‌های بس‌ذره‌ای از این تاریخ به بعد 4 بار در سال منتشر می‌شود. همچنین با چاپ 1شماره از نشریه در سال 1396 به زبان انگلیسی موافقت گردید.

پروانه انتشار این نشریه به موجب ماده 13 قانون مطبوعات مصوب 1364/12/28 مجلس شورای اسلامی در تاریخ 1396/05/09 به شماره ثبت 73435 از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر گردید.

شناسه دیجیتال: DOI: 10.22055/JRMBS

شاپا چاپی   2322-231X

بازنشر اطلاعات در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.

این نشریه برای دریافت، داوری و چاپ مقاله هیچ هزینه ای دریافت نمی کند.

این نشریه در ایران ژورنال نظام نمایه‌سازی مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری RICeST به نشانی  www.ricest.ac.ir   و

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC به نشانی www.isc.gov.ir نمایه شده است. ضمناً دارای ضریب تأثیر 0.133 می باشد.

اعضای هیأت تحریریه

# نام و نام خانوادگی نقش
1 ایرج کاظمی نژاد سردبیر
2 مرتضی زرگرشوشتری مدیر مسئول
3 شیرین شینی کرم کارشناس نشریه
4 دکتر عزت اله ارضی عضوهیات تحریریه
5 دکتر مجتبی جعفرپور عضوهیات تحریریه
6 دکتر مرتضی زرگرشوشتری عضو هیات تحریریه
7 دکتر محسن سربیشه ئی عضو هیات تحریریه
8 دکتر منصور فربد اعضای هیات تحریریه
9 دکتر ایرج کاظمی نژاد عضو هیات تحریریه
10 دکتر محمود مرادی عضو هیات تحریریه
11 دکتر رستم مرادیان عضو هیات تحریریه
12 دکتر غلامرضا نبیونی عضو هیات تحریریه
13 دکتر علیرضا جلیلی فر ویراستار انگلیسی
14 دکتر حمیدرضا مشفق عضوهیات تحریریه
15 دکتر مهرداد دادستانی عضو هیات تحریریه

اهداف

• نشریه پژوهش سیستم های بس ذره ای (jrmbs) یک نشریه علمی با دسترسی آزاد است که نتایج حاصل از دستاوردهای تحقیقاتی جدید کلیه پژوهشگران و محققین در زمینه‌های متنوع فیزیک را پس از طی فرآیند داوری به منظور ثبت به موقع و ترویج نتایج پژوهشی به چاپ می‌رساند.

چشم انداز

نشریه پژوهش سیستم‌های بس‌ذره‌ای (jrmbs)  مطالب قابل چاپ در زمینه های متنوع رشته فیزیک که در زیر آمده است را به‌صورت مقاله کامل، مقاله کوتاه، نقد مقاله و مقاله مروری می پذیرد

• فیزیک ماده چگال
    • فیزیک اتمی-مولکولی
    • ترمودینامیک و مکانیک آماری
    • فیزیک هسته‌ای
    • فیزیک علم مواد
    • اطلاعات کوانتومی
    • گرانش و کیهان شناسی
    • شاخه‌های میان‌رشته‌ای مرتبط

نوع داوری

نشریه پژوهش سیستم های بس ذره ای از روش داوری یک سو کور ( Single blind review ) استفاده می کند. در این نوع داوری، نام داوران برای نویسندگان مشخص نیست. این روش، رایج ترین روش داوری مقالات است.

تماس با ما:

آدرس‌های تماس با مجله

کلیة مکاتبات از طریق سردبیر مجله، به نشانی: اهواز، دانشگاه شهید چمران، دانشکده علوم، دفتر مجلة پژوهش سیستم‌های بس‌ذره‌ای، کدپستی 43135- 61357 و

همچنین از طریق پست الکترونیکی  jrmbs@scu.ac.ir انجام می‌گیرد.

تلفن و دورنگار: 33331044-061

061-33330010-18 تلفنخانه دانشگاه- شماره داخلی 3510